Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2011 14:13 - Цветан Цветанов - как да излъжем конституцията
Автор: nosense Категория: Политика   
Прочетен: 2240 Коментари: 0 Гласове:
0



Колкот и да искам да пиша авторски неща, понякога други автори казват много повече и по качествено от мен. По тази причина си позволявам да пускам неща които са писани от други автори!

Това което пускам сега е една статия озаглавена - Омерта в МВР - това което си мисля, след поредната такава статия е, че ако министър-председателят Бойко Борисов е нужно да се освободи от Цветан Цветанов ако не иска да се превърне в поредният министър-председател "потънал" заради тежкият камък на влачещ го към дъното министър!

Оригиналът на самата статия наречена Омерта в МВР може да прочетете тук - http://argumenti-bg.com/7497/omertata-nachin-na-upotreba/

А ето няколко избрани пасажа от нея:

"В изказването му се прокрадва и скрита заплаха – “ако се леят свободни съчинения, има риск да се случват в България инциденти като в Лондон и Берлин”. Всъщност това не е новост в новата ни политическа история. Преди няколко години при студентските протести пред парламента бяха използвани бандити от т. нар. Люлинска бригада, за да извършат провокативни действия, целящи да оправдаят полицейското насилие спрямо студентите."

И няколко реда посветени на отношението наподобяващо прословутото шесто управление на ДС:

"Всичко това ни изправя пред сериозни размишления за тенденцията на развитие на правоохранителните органи през последните няколко години. Това не е ли насоката на развитие, която прословутото VІ управление на Държавна сигурност години наред даваше на цялото Министерство на вътрешните работи – насока на доносничество спрямо всяко свободомислие, насока на натиск над пожелалите да постъпят съобразно съвестта си и да докладват за мръсните вътрешноведомствени игрички, насочени срещу какво ли не, но не и в полза на българските граждани."







Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930