Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2012 18:17 - За протестите, истината и защо Интернет казва истината
Автор: nosense Категория: Политика   
Прочетен: 2742 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
От няколко дни нашата страна е непрекъснато раздирана от различни еко протести, и ако разчитахме на телевизията като медия, то щеше да се окаже, че едни много лоши хора, наричане по погрешка, еколози а не еко активисти, или обикновенни млади хора, се опитват да открадната хляба на една друга група хора.
За съжаление, истината е далеч от това което се говори по телевизиите. Благодарение на Интернет и това, че днес почти всеки може да заснеме видео и да разпространи новина, достигнаха някой кадри, които ясно говорят кой и как е организирал протестите.

Самото видео, може да видите в края на този постинг.

Другият интересен момент е, с един младеж, който е набил оператора на bTV. По телевизията заявиха, че едва ли не, въпросният младеж, е престъпник, криминално проявен и т.н.
Дали той е бил оператора, дали е бил провокиран и какво точно се е случило, това ще каже следствието. Това което беше публикувано обаче днес, е свидетелството за съдимост на въпросното лице.

А ето как изглежда то:

image

Както може да видите, лицето не е осъждано, поне до момента, и от това ясно произлиза тезата, че bTV лъже. 
След манипулираният репортаж за събитията в Катуница, в който думите на Миролюба Бенатова, бяха изрязани, това е поредният опит, на въпросната телевизия да внуши теза, без никакви доказателства.

Какво още?

Освен висчко останало, днес въпросната телевизия, излъчи репортаж от контра-протеста пред народното събрание. Интереното е отново в следващата картина - това което се вижда е репортаж от протеста против закона за горите  но с надпис - Контра-протест. 
Явно платеният с пари на кметовете от ГЕРБ протест не е бил достатъчно силен и по тази причина, телевизията е подплатила с кадри от този против закона!



image

СнимкаIlko Vakarelov  


И тук идва въпроса, до кога ще вярваме на измислени медии? Ще се оставим ли да ни манипулират или ще подкрепим младите хора зад протеста, защото тук вече не става въпрос за екология и закони, а за това, че се опитват да ни правят на маймуни и че отделни икономически субекти се опитват да откраднат и последното което имаме!


А ето и как властта се готви да пази подопечната и медия:

image






Гласувай:
3



1. podvodni - Много ми е интересно с чии пари е п...
20.06.2012 19:24
Много ми е интересно с чии пари е платено за провеждането на контра-протеста? Бюджетни? Сиреч на данакоплатеца?
С наши пари се защитават корпоративни интереси.
цитирай
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930